"Baschet pentru toti"

   Acest proiect este gândit pentru adolescenţii – fete şi băieţi- care işi doresc să practice baschetul – dar nu s-au gandit să înceapă să practice acest sport mai demult, doresc sa îl practice doar ca hobby sau nu au timpt mai mult pentru a aloca sportului.
   Pentru performanţă, pe lângă calităţile fizice şi psihice necesare trebuie să existe o mare, mare disponibilitate de a aloca mult timp, multă muncă şi multe renunţări pentru activitatea sportivă pe care aceştia o aleg. …Şi în ziua de astăzi nu toată lumea este dispusă la renuntări. Nimic rău în asta. Fiecare dintre noi trebuie să aleagă să facă exact acele lucruri cu care rezonează, acele lucruri care ne îmbogăţesc în primul rând sufletul, avand în vedere că sportul- cei mai mulţi dintre noi- îl privim ca pe o pasiune. Nu trebuie să facem sport pentru că aşa vor părinţii, pentru că face prietenul cel mai bun sau pentru că este la modă,  trebuie să facem sport conştienţi fiind că sportul înseamnă în primul rând sănătate – fizică şi psihică în mod egal.
   Noi venim tocmai în sprijinul acestor adolescenţi: care işi doresc să practice baschetul pasionaţi fiind de frumuseţea acestui sport, să participe în competiţii amicale, celor care doresc să participe la competiţii de streetball (3×3), pentru cei care îşi doresc să facă parte dintr-o comunitate care promovează sportul ca mod de viaţă.
Antrenamentele pentru această grupă se vor desfasura după următorul program:
      – Vineri      – ora 17:00 – Scoala H.M.Berthelot
      – Sâmbătă  – ora 11:00 – C.N.Nichita Stănescu
    

Şi proiectul nostru nu se opreşte aici….Vă doriţi mai mult?
 – Din rândul vostru vom alege primii voluntari pentru proiectele noastre de baschet pentru copii.
 – Voi veţi fi primii beneficiari ai proiectelor  pe sport Youth Exchange din cadrul ERASMUS +
 – Pentru voi vom crea ”reţele de socializare” prin participarea în mod REAL la viaţa comunităţii prin organizare de activităţi , de competiţii,  implicându-vă în crearea de proiecte – de voi, pentru voi.
  – Pentru voi organizăm  tabere (schi, călarie), drumeţii – aceste activităţi care chiar dacă la prima vedere nu au nicio legătură cu baschetul sunt privite ca activităţi complementare reuşind să dezvolte alte aptitudini necesare pentru practicarea baschetului.

         ” Să SOCIALIZĂM jucând BASCHET!”
                                   
Proiecte sunt multe şi ne dorim să ”punem în mişcare” cât mai mulţi tineri pentru realizarea acestora!